Obraz života

Koučink
8.1.2024
5
min. čtení
Cesta k sebepoznání a naplnění životního potenciálu.

Proč absolvovat koučovací setkání Obraz života?

V dnešním uspěchaném světě plném výzev a možností, hledání smyslu života a vlastních hodnot se stává sebepoznání klíčovým prvkem osobního rozvoje. Právě díky jedinečnému koučovacímu setkání Obraz života můžete objevit váš skrytý potenciál, posílit životní hodnoty a otevřít brány k životu, který si skutečně zasloužíte.

Kdo by měl přijít?


Koučovací setkání Obraz života je určeno pro každého, kdo si přeje prozkoumat hlubiny své osobnosti, objevit vlastní hodnoty, silné stránky a potenciál. V průběhu tohoto tvořivého procesu je základem také pocit bezpečí, díky němuž si lze utvořit cestu k lepší verzi sebe sama.


Co vás čeká?


Na koučovacím setkání Obraz života se můžete těšit na řadu koučovacích technik a aktivit, které vám pomohou odhalit vaše skryté schopnosti a cíle.

Meditační techniky pro uklidnění: Začátek a závěr setkání budou věnovány meditačním technikám, které vám pomohou najít klid a soustředit se na své cíle.

Svět hodnot: Prozkoumáte hlubiny svých hodnot a zjistíte, které z nich jsou pro vás klíčové.

Silné stránky: Objevíte své silné stránky a způsoby, jak je efektivně využívat ve prospěch svého osobního rozvoje.

Osobní potenciál: Objevíte, co probouzí vaši vášeň, ujasníte si své možnosti a třeba nastartujete svoji odvahu vykročit směrem v souladu s vaší touhou.

Emoce jako koření života: Prožijete emocionální aspekty svéosobnosti a zjistíte, jak mohou být hybnou silou ve vašem každodenním životě.

Koučovací rozhovor a obraz života: Prostřednictvím koučovacího rozhovoru a vizualizace vytvoříte obraz svého ideálního života a postavíte se na cestu k jeho dosažení.

Otázky k zamyšlení.

V průběhu setkání budete mít příležitost zamyslet se nad několika otázkami, které vám pomohou reflektovat svou cestu a posunout se směrem k naplněnému životu:

·        Jaké hodnoty jsou pro mě podstatné?

·        Které z hodnot jsou viditelné a kterým nevěnuji tolik pozornosti?

·        Mohu své hodnoty použít k tomu, abych se posunul/a v životě dál ke spokojenosti?

·        Do jaké míry se dá pracovat i se slabými stránkami?

·        Mohu si vytvořit a žít život, o kterém sním? Jakvypadá? Jak se v něm cítím?

Koučovacím setkáním Obraz života si otevíráte dveře k vlastnímu rozvoji a objevování potenciálu, který možná ani neznáte. Přijměte výzvu a dejte svému životu smysl. Vaše osobní revoluce začíná právě teď.

Co o koučinku Obraz života řekla klientka Petra, pro kterou byl balíček vytvořen?

Koučink vznikl na zakázku klientky, která řekla, že by se chtěla na sebe samu podívat více do hloubky. Tak jsem při venčení své fenky přemýšlela, jakým způsobem naplnit její požadavek. A vše do sebe najednou zapadlo. Balíček Obraz života mě baví po celou dobu, co ho nabízím, protože je vždy stejně jedinečný jako každý/á koučovaný/a. I přesto, že je procesn ěnastavený průběh setkání, vždy se jedná o velmi různorodý a emočně přínosný koučink.


„Individuální koučink Obraz života s Jankou byl doslova dalším kilometrem mé cesty sebepoznávání. Dozvěděla jsem se o sobě opravdu hodně a odnesla si jako vždy spoustu poznámek a fotek k zamyšlení, abych se k nim mohla vracet zpětně. Setkání bylo výjimečné množstvím použitých materiálů, různých karet a obrázků, které mi pomohly soustředit se na to, co je pro mne podstatné. I díky tomu mělo pro mne hodnotu větší než mnoho víkendových skupinových seminářů, které jsem dosud navštívila.“ 


Vytvořte si i vy čas pro exkluzivní koučovací setkání Obraz života, jehož prostřednictvím dochází khlubokému uvědomění si sebe i vizualizaci životního obrazu.

Ing. Janka Kosecová, Ph.D.

Koučka, lektorka a průvodkyně osobního rozvoje
✓ 25+ let vedení lidí ve vojenském prostředí.
✓ 10+ let lektorská praxe.
✓ 5+ let průvodce osobním rozvojem.
✓ Odškoleno více než 1800 hodin.
✓ Odkoučovano více než 2000 hodin.
✓ Kurzy jsem provedla více než 1400 lidí.

Objevte svět koučinku už dnes

Odebíráním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Díky moc! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Něco se pokazilo... Zkuste formulář odeslat za chvíli znovu.

Skvělý manažer začína u sebe. Je si vědomý seba a ostatních. Motivuje výkonem.

Získejte pro sebe zkušenou parťačku

Realizujte změnu. Poznejte a naplňte své cíle. Budu parťákem na vaší cestě.